Fitness

Träning och hälsa angår alla! De val man gör i fråga om kost och motion påverkar det mesta i livet. Genom kontinuerlig träning kan man förbättra sin kroppssammansättning, optimera hormonnivåerna och stärka immunförsvaret. Vidare förebygger man en rad åkommor som är en direkt följd av passivitet.

Denna webbplats är till för den som tränar eller har en önskan om att börja träna. Fitnessfokus.se uppdateras med poster som rör allt ifrån generell hälsa till specifik träning. Behövs en boost för att hitta tillbaks till gym och motionsspår, hoppas vi att detta kan vara någonting som gör skillnad. Välkommen!

Hälsotips för kvinnor

En rad hälsotips för kvinnor som vill förebygga besvär och förbättra sin kondition! Vi går igenom kost, hälsa, träning och avslappning. Detta är en introduktion för de kvinnor som vill förbättra sin kondition och främja hälsa dagligen. Att jobba med sin hälsa är inte någonting som begränsar sig till kondition!

Runstreak för nybörjare

Detta är att ge sig hän åt sin träning! Runstreak för nybörjare är en beskrivning av ett fenomen som först under senare år blivit stort i Sverige. Det finns en uppsjö träningsgrenar inom löpning, allt ifrån jogging till sprinter. Runstreak handlar inte om att prestera på topp vid ett tillfälle utan går ut på att kontinuerligt tillryggalägga kilometer dagligen utan uppehåll. För den som uppskattar att springa är detta en intressant utmaning!

Personlig träning i Göteborg

Träning är en av de stora trenderna var i Sverige man än befinner sig. För att ytterligare nå effekt av timmarna man spenderar på gymmet har det också blivit vardag med personliga tränare. Inte minst i storstäderna. Vi tittar på förekomsten och aktiviteten för personlig träning i Göteborg. En stad som blivit känd för sina träningsaktiviteter.